Skip to main content

TENTANG KAMI


Kepakaran Kami adalah membantu pemilik kediaman yang inginkan suasana kediaman yang eksklusif dengan merekabentuk, bekal dan memasang kabinet dapur yang berkualiti, praktikal dan selamat.

Kami memberikan Khidmat Nasihat Percuma dengan mengadakan lawatan ke kediaman bagi menganalisis ruang dapur anda.(ZIARAH & SUKAT) Kami juga membantu anda dengan merekabentuk kabinet dan perabut anda mengikut kesesuaian ruang dan kehendak anda.

Kunjungi pejabat kami untuk mendapatkan 'design review' dan sebut harga secara PERCUMA.
Atau hubungi kami melalui talian telefon untuk tetapan temujanji ZIARAH & SUKAT.

Hubungi kami melalui Whatsapp akan mendapat untuk maklumat lanjut,

Syurga Kediaman Impian SIAP Hanya 14 Hari
=================================
TERUSKAN MEMBACA.

Tiada yang mampu kami berikan hanyalah KEPUASAN.

Hampir 10 tahun hasil kerja kami, dapat kami simpulkan daripada “feedback” klien kami”

“Saya rekemenkan dekat semua kawan saya yang mahu buat kabinet dapur, Sangat puashati!”

" terbaik akak kabinet... next trip rumah mak ayah kami plak"

Baca Kenyataan diatas semula, sebab Ini FAKTA – tiada siapa yang boleh menilai kepercayaan dan kredibiliti kami melainkan Anda sendiri.

Masuk Akal Bukan?

Kesimpulan Mudah..
=============================
Apa yang Anda dapat dari servis kami:-
=============================

✔ Khidmat Nasihat daripada Pakar "Akak Kabinet" tentang idea dalam pemilihan warna, corak, bahan-bahan dan susun atur kabinet yang sesuai.

✔ Pemilihan konsep kabinet moden termasuk peralatan hiasan yang bersesuaian.

✔ Lakaran rekabentuk 3D yang lengkap sehingga berpuashati *(pilihan).

✔ Sebutharga mengikut ruang yang dikehendaki.

✔ Penghantaran dan Pemasangan Lengkap Kabinet Dapur.

✔ Pembersihan lokasi supaya kemas dan bersih seperti sedia asal.

✔ Inspection bagi menentukan keselamatan dan tahap kualiti Kabinet.

✔ Kabinet Dapur siap sepenuhnya dan bersedia untuk digunakan.

Pihak Kami akan membantu Anda mendapat hasil Dapur Idaman anda HANYA 14hari*

Tiada paksaan, Anda boleh menilai sendiri.

Kunjungi Bilik Pameran Kami 
Alamatnya
No.38, Medan Mak Intan
Jalan Mahkota
36000 Teluk Intan
Perak.

Pape leh roger
017-586 4878
9.00pg - 5.00ptg (isnin - jumaat)
sabtu dan ahad kene halo halo ( dengan temujanji )

Comments

Popular posts from this blog

JENIS-JENIS SINKI : DAPUR

Sinki Dapur Sering dikaitkan degan aktiviti mencuci pinggan mangkuk dan juga bahan basah untuk memasak makanan. Kehadiran sinki adalah item wajib dalam sesebuah dapur. Fungsi adalah sangat penting. Namun begitu ianya harus dipadankan dengan fungsi atau cara penggunaan dapur. Antara sifat penting dalam pemilihan sinki perlulah ada ciri-ciri seperti ergonomis iaitu keselesaaan semasa menggunkannya dan mudah untuk dijaga.

Dibawah ini, diserta beberapa jenis sinki buat rujukan pembaca.

Ada beberapa perkara haru sdipertimbangkan sebelum membuat pilihan membeli sinki. Yang pertama.

“…adakah kita termasuk didalam golongan orang yang suka memasak…”

“…adakah kita golongan yang suka memasak menu-menu yang mudah, menu campak buang?..”

Kenapa perlu tahu kita berada di dalam golongan pengguna jenis dapur yang macam mana? Ianya ianya penting untuk kita mengetahui bagai sifat kita menggunakan dapur. Kerana jawaba itu juga yang akan menentukan jenis sinki yang bagaimana yang akak kita pilih.

Soalan yang ke…

PENYEDUT ASAP????

Alat penghisap asap dapur, atau yang lebih sering disebut dengan cookerhood ini sudah banyak kita temui. Fungsi utama dari cookerhood adalah untuk menghisap asap sisa pembakaran DAPUR semasa memasak. Selain itu cookerhood juga digunakan untuk mempercantik dapur anda, kerana bentuknya yang unik dan menarik.
Tapi, tahukah anda fungsi dan kegunaan satu-satu jenis cookerhood?
Berikut ini adalah beberapa kegunaan dan jenis-jenis dari cookerhood. 
Cookerhood berguna untuk membersihkan/ menyegarkan udara kotor yang datang dari proses memasak. Dengan cookerhood, asap yang beracun dari sisa pembakaran dapur atau wap akibat memasak makanan tidak terhirup dan masuk ke paru-paru. Selain itu cookerhood juga membantu menyegarkan udara di dapur yang tidak memiliki ventilasi udara yang cukup.
Tidak jarang juga pemasangan cookerhood tidak tepat, misalnya saja dipasang pada pantry (dapur yang jarang digunakan), dan hanya sebagai pelengkap keindahan. Padahal, benda ini jauh lebih diperlukan di rumah se…

DAPUR KACA MELETUP..!!!?

Walaupuan tak kerap memasak, hanya rutin di waktu pagi sahaja akak kabinet memasak. Masak dalam kuantiti yang agak banyak , seperti Menu sarapan , Lunch Dan Makan Malam, selalunya Lauk yang sama.

Sebagai Contoh, Sarapan

1. Nasi Goreng + Ayam Goreng Kunyit + Sayur Tumis + Paprik seafood.

Menu sama je bila lunch dan makan malam nanti. Menu2 tersebut untuk anak2 danpembantu rumah yang tinggal kat rumah.

Cuma akak kabinet dah siap2 asing untuk sarapan, lunch dan makan malam. Pembantu rumah Akak Kabinet tinggal panaskan sahaja bila time lunch nanti atau pun makan malam nanti.

Dalam sehari itu je la waktu akak kabinet ke dapur.

Dasar Pemalas Punya IBU dan ISTERI ..kih7x

Sebenarnya bukan itu yang nak di jadikan story.

Dapur adalah passion akak kabinet. Pada akak kabinet dapur ni macam pusat kebahagiaan dalam sesebuah rumah.

Sekarang memang peseyen orang, bukan orang je akak kabinet pun suka guna dapur kaca. Nampak elegant je kan guna dapur kaca. Kemas je dapur kan.

AWAS..!!!!



Baru-baru ni ada keluar di…